Christelijke Hulpverlening

Christelijke hulpverlening

Verrijk je Relaties is een praktijk in christelijke psychosociale hulpverlening. De christelijke levensvisie is de inspiratiebron. Vanuit die visie begeleid ik iedereen. Ik ben bekend met diverse stromingen in christelijk Nederland. O.a. Reformatorisch, Gereformeerd, Evangelisch, Katholiek. De eerste drie stromingen ken ik van binnenuit. De mensen die komen omdat ik christen therapeut ben, vinden het fijn dat ik bekend ben met hun achtergrond.

Christelijke hulpverlening – Hoe zit dat?

Christelijke hulpverlening: Daar kóm ik toch niet voor?” Uiteraard kom je voor een probleem en niet in eerste instantie om te praten over zingeving of het christelijk geloof. We richten ons dan ook op datgene waar je voor komt. Maar als je graag wilt dat aspecten van het christelijk geloof  aan bod komen, dan is dat mogelijk.

 

Beste Bezoeker,

Welkom op de website van Verrijk je Relaties. Ondanks alles m.b.t. het coronavirus blijft Verrijk je Relaties open. Uiteraard hebben wij wel zaken aangepast m.b.t. hygiëne aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. Ook nieuwe aanmeldingen blijven mogelijk. Verder bieden we u de mogelijkheid tot telefonische consulten of beeldbellen met Jitsi en VC4all. Dit is een AVG veilige e-health mogelijkheid om online videogesprekken te voeren.

Dus aarzel niet om contact op te nemen met Verrijk je Relaties.