Christelijke Relatietherapie Rotterdam

Christelijke Relatietherapie nabij RotterdamChristelijke Relatietherapie/-coaching Rotterdam en omgeving

Er is moed voor nodig als je de stap neemt naar een relatietherapeut of relatiecoach. Je wilt liever dat je dat niet nodig hebt. Wil je je relatie vernieuwen? Wil je kijken of er nog verborgen schatten begraven zijn? Kom naar Verrijk je Relaties voor Christelijke Relatietherapie in de omgeving van Rotterdam. Met EFT Relatietherapie vind je opnieuw de liefde en verbondenheid voor elkaar. EFT relatietherapie is bewezen effectief. Christelijke relatietherapie heeft als uitgangspunt dat er Hoop is door Jezus Christus.

Het doel van Christelijke Relatietherapie/-coaching

Jullie willen weer een leuke relatie! Samen lachen en lol hebben. Weer voelen dat je van elkaar houdt. Misschien verdieping in jullie relatie met Jezus Christus. Of jullie willen antwoorden op vragen zoals: Moeten we bij elkaar blijven? Hoe krijgen we weer passie en verbinding in de relatie? Hoe komen we meer op één lijn met de opvoeding? We hebben het zo druk met werk en gezin. Hoe geven we onze relatie vorm? Mijn partner trekt zich terug en ik probeer contact te krijgen door de confrontatie te zoeken. Hoe komen we uit dit patroon? Christelijke Relatietherapie op basis van EFT (Emotionally Focused Therapy) kan hierbij helpen.

Het “hoe” van Christelijke Relatietherapie/-choaching

Verrijk je Relaties (praktijk voor psychosociale therapie en coaching) in omgeving van Rotterdam, geeft Christelijke Relatietherapie. De aanpak stem ik af op jullie. Ik kijk samen met jullie wat bij jullie past. Meestal werk ik met opdrachten die jullie thuis kunnen doen. Mijn ervaring is, dat dit een goede ondersteuning is voor de coachings-/therapiegesprekken.

Christelijke Relatietherapie/-coaching van Verrijk je Relaties:

  • bouwt aan een veilige basis om moeilijke en emotionele dingen te kunnen bespreken;
  • richt zich op het begrijpen van elkaar en zoekt naar liefde en verbinding binnen de partnerrelatie;
  • heeft een christelijke basis
  • kijkt naar communicatie- en gedragspatronen binnen relaties;
  • kijkt naar de onderlinge verbinding en bereikbaarheid;
  • zoekt en vindt de zere plekken van vroeger en kijkt hoe je hiermee in het hier en nu kunt omgaan;

Verrijk je Relaties is in de omgeving van o.a. Rotterdam, Gouda, Waddinxveen, Moordrecht. Het ligt in Nieuwerkerk aan den IJssel 10 minuten lopen van het station.

Wil je alvast zelf aan de slag met je relatie lees; Houd me vast, van Sue Johnson of doe samen de test van de 5 talen van de liefde. Zoek hulp bij relatieproblemen en start met christelijke relatietherapie.

Van harte welkom voor Christelijke Relatietherapie Rotterdam en omstreken

Wil je meer weten over Christelijke Relatietherapie/coaching? Klik hier voor meer informatie. En aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Meer weten over hoe je je leven en relaties kunt verrijken? Abonneer je op mijn blogberichten/nieuwsbrief

Gouden tips om je relatie/huwelijk te redden

Geen Relatietherapie Als Gevoel Weg Is? Wie weet is er nog een schat!

Afscheid van je oude partner na vreemdgaan