EFT relatietherapeut Deventer

Wil je een EFT Relatietherapeut in Deventer?

EFT Relatietherapeut in Deventer verbetert, verdiept en redt je relatie!

Daar gaan we weer… alsmaar diezelfde ruzie

Een liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat… Je begon zo verliefd, en nu sta je soms als kemphanen tegenover elkaar. Wat is er gebeurd? Hoe kom je steeds in diezelfde negatieve patronen terecht? Liefde is emotie: het geeft warmte als het goed gaat en ijzige kou als het niet goed gaat. Je bent emotioneel met elkaar verbonden en je reageert op elkaars signalen. Als de stress oploopt ben je minder goed in staat om elkaar te zien en te begrijpen. Dan reageer je kortaf en boos, terwijl onderliggende verlangens en behoeften niet worden geuit. Je raakt verstrikt in een patroon van aanklagen en terugtrekken. Je raakt de draad kwijt, weet niet meer wat er in de ander omgaat en waarop je moet reageren. Je raakt de veilige verbinding kwijt. Dan is het paniek, de relatie staat op het spel. En wat dan?

Verbetering van je relatie met EFT Relatietherapeut in Deventer

We weten uit onderzoek hoe belangrijk het is om je emotioneel verbonden te voelen: mensen leven langer, herstel van ziekte gaat sneller. De basis van je relatie is de hechting aan elkaar. Die hechting is van levensbelang en iedereen heeft dat nodig. En we hebben ook een goed onderzochte wetenschappelijke methode (Emotionally Focused Therapy) om je te helpen die verbinding weer te herstellen. Bij EFT vormen hechting en emoties de basis voor iedere behandeling. De emoties wijzen mij als therapeut de weg naar die zaken die voor jou en je partner heel belangrijk zijn. Er is echt herstel mogelijk, wanhoop niet.

EFT relatietherapeut in Deventer

  • Voor als je je afvraagt waarom de relatie niet lekker loopt en hoe je daar uit kunt komen
  • Voor als je herstel wilt van je relatie na vreemdgaan (emotioneel, virtueel, seksueel)
  • Voor als je niet weet of je nog wel verder wilt
  • Voor als je je relatie goed wilt onderhouden (relatie-APK) met een aantal gesprekken

Welke reden je ook hebt, je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intake bij Verrijk je Relaties in Deventer.

Werkwijze Verrijk je Relaties EFT Relatietherapeut Deventer

Eerst maak je een afspraak voor een gezamenlijke intake. De intake is bedoeld om vast te stellen welke hulp het best past bij jullie. Hierin onderzoeken we waar jullie het meeste last van hebben in de relatie. Als dit helder is en er is een klik, volgen er gesprekken waar we de familiefeiten en je eigen levensloop/hechtingsverhaal inzichtelijk maken. Hierbij gaat het niet alleen om de feiten, maar vooral om de beleving ervan. Vragen als Welke plek en rol had je in het gezin?, Hoe heeft dat jou gevormd? staan hierin centraal. Lees meer over veilige en onveilige hechting en de invloed op relaties

Bereikbaarheid Verrijk je Relaties

Verrijk je Relaties ligt acht minuten rijden vanaf het prachtige centrum van Deventer en 15 minuten fietsen vanaf het treinstation. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.