Relatietherapie na vreemdgaan Deventer

Relatietherapie na vreemdgaan, Deventer?

Relatietherapie na vreemdgaan, Deventer: herstel is mogelijk!

Na vertrouwensbreuk toch verder na vreemdgaan?

Het doel waar jullie naar streven is dat jullie relatie weer leuk wordt. Dat jullie de pijn en de woede achter jullie kunnen laten. Dat je weer samen kunt lachen en lol hebben en niet meer bij alles denkt: “Het zal toch niet…” Dat wantrouwen plaats maakt voor voorzichtig vertrouwen. Dat wanhoop plaatsmaakt voor hoop. Woede plaats maakt voor vergeving. Angst voor koestering. En dat kan!

Met het onlineprogramma S.A.M.E.N. in combinatie met relatietherapie na vreemdgaan bij Verrijk je Relaties in Deventer, kun je verder komen. S.A.M.E.N. staat voor het proces van Stilstaan, Amputeren, Meeleven, Evalueren, Nieuwe Kans. Het voordeel is dat er in de modules veel uitleg is. Dat scheelt tijd tijdens de gesprekken met mij. En jullie kunnen thuis aan de slag.

Relatietherapie na vreemdgaan bij Verrijk je Relaties in Deventer

Het vertrouwen in elkaar is beschadigd door vreemdgaan, een affaire, ontrouw, overspel. Er is sprake van emotioneel, virtueel of seksueel niet trouw zijn aan elkaar. Jullie relatie is als een kaartenhuis in elkaar gestort. Wie had dat nou ooit gedacht!

Er zijn drie groepen/scenario’s:

1. Vijf jaar later praten jullie er nog over alsof het gisteren gebeurd is. Het centrale thema in de relatie is ontrouw. Bij ieder meningsverschil wordt het er weer bijgehaald.”

2. Het kan ook zijn dat het al langer geleden is. Dan is er de relatie waarin de partners nergens meer over praten en proberen de stabiliteit terug te vinden, maar die de crisis niet hebben gebruikt om iets te leren. Onder de oppervlakte liggen woede en angst.

3. En dan is er een derde groep die zegt: ‘Het was waarschijnlijk de moeilijkste tijd in onze relatie, maar als we jaren later terugkijken heeft het ons helemaal veranderd. We hebben een nieuwe relatie gebouwd. We zijn veel sterker, veel dichter bij elkaar. Ik zou dit zo graag hebben gewild zonder dat we door die moeilijke tijd heen moesten, en ik wil niet zeggen dat het ons goed heeft gedaan, maar iets goeds is er zeker uit voortgekomen.’

Relatietherapie na vreemdgaan, Deventer

Misschien weet je niet of je verder wilt. Het is crisis en het liefst wil je NU een therapeut spreken. Je wilt orde in de chaos en antwoorden. Een aantal voorbeelden van vragen die stellen hebben, zijn:
– Gaan we wel of niet verder?
– Wie betrekken we bij dit proces?
– Wat vertellen we de kinderen?
– Is herstel van vertrouwensbreuk mogelijk?
– Is de ander nog wel te vertrouwen?

Zitten jullie in een crisis? Of is het al langer geleden dat er sprake was van vreemdgaan? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intake bij Verrijk je Relaties in Deventer.

Bereikbaarheid Verrijk je Relaties

Verrijk je Relaties ligt acht minuten rijden vanaf het prachtige centrum van Deventer en 15 minuten fietsen vanaf het treinstation. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.