Eerste half uur 50% korting

Je hebt mij zelf gevonden op internet, of vrienden of familie hebben mij bij jou aanbevolen. Daarna las je wellicht al het een en ander over mij op mijn website. En toch vraag jij je af of ik de juiste therapeut ben voor jou. Je zou eigenlijk wel eens kennis willen maken voordat je een definitieve keuze maakt. Ik begrijp dat en ik wil je daarom het volgende aanbieden.

50% korting op het eerste half uur

Ik wil jou hierbij een de mogelijkheid geven mij te leren kennen en een goede keuze te maken. Daarom krijg je 50% korting op het eerste half uur van dit gesprek.

Hoe gaat het kennismakingsgesprek?

Ik ben een ervaringsgerichte en praktische therapeut en ga direct aan de slag. Je kan er dan ook van op aan dat je in het eerste gesprek al zal ervaren hoe ik werk en wie ik ben. Niet alleen als therapeut maar ook als mens. Dit zorgt er al snel voor dat jij kan bepalen of ik de therapeut ben bij wie jij je op je gemak voelt/gaat voelen. En dan is er natuurlijk ook nog de zogenaamde ‘klik’. Een innerlijk weten en voelen dat ik de juiste therapeut en persoon ben voor jou.

Lijkt dit jou wat? Dan nodig ik jou van harte uit contact met mij op te nemen. Dit kan door het contactformulier, een WhatsAppbericht (06-27100306) of een telefoontje.

Tot ziens?