EFT Relatietherapie regio Rotterdam

Relatietherapie nabij RotterdamOntdek de kracht van EFT relatiegesprekken regio Rotterdam

Relatieproblemen komen veel voor. Elke relatie kent zijn ups en downs. Als er problemen zijn dan is daar iets aan te doen! Pak problemen in je relatie aan en ontdek de liefde weer. Hoe eerder jullie hulp zoeken hoe beter. Ik geef therapie aan stellen vanuit diverse invalshoeken maar vooral vanuit EFT. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat EFT (Emotionally Focused Therapy) beter werkt dan andere relatietherapie methodes. Het fijne van EFT is dat het niet ingaat op schuld maar op patronen en emoties die er in de relatie zijn ontstaan.

Mensen vinden een fijne relatie een van de belangrijkste aspecten van het leven. Daarnaast bijvoorbeeld; gezondheid, gezin, familie, vrienden en een baan.
Hoe is dat voor jou? Willen jullie ook samen oud worden? Willen jullie meer plezier in jullie relatie en betere communicatie? Dat kan!

Wat is het doel van relatietherapie?

Het doel van de relatietherapie is betere communicatie, groeien in liefde en vertrouwen en meer plezier in de relatie.

Wanneer ga je hulp zoeken?

Als je met vragen rond loopt zoals: Moeten we bij elkaar blijven? Hij zegt nooit wat. De passie is weg. We hebben zoveel ruzie. We bereiken elkaar niet meer en we lijken uit elkaar gegroeid. Hij/zij is vreemd gegaan. Dan kan EFT-relatietherapie de oplossing zijn.
Met mij als EFT-relatietherapeut werk je aan een sterke en veilige relatie.

Hoe?

Verrijk je Relaties werkt met het Beter Contact Programma voor Relaties. Dit is gebaseerd op
op EFT (Emotional Focused Therapy). Elk traject wordt specifiek aangepast aan de vraag en de problemen van jullie als koppel. Ik werk met het boek “Houd me Vast” van Sue Johnson.

Relatietherapie regio Rotterdam

De sessies vinden plaats in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dichtbij Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Gouda. Er is geen wachtlijst.

Verrijk je Relaties:

  • werkt met een methode die wetenschappelijk is bewezen (EFT)
  • gebruikt een methode met een hoge slagingskans

Relatietherapeut Verrijk je RelatiesMag ik een tijdje  met jullie oplopen? Met mij als therapeut haal je een enthousiast, open, betrokken en eerlijk mens in huis die op een respectvolle en onpartijdige wijze en met humor, een liefdevolle én confronterende stijl hanteert die jullie uitnodigt tot bewustwording én verandering.

Aarzel niet contact met mij op te nemen.

 

Wil je weten wat cliënten vertellen? Klik hier. Heb je vragen, ga dan naar FAQ.

Wellicht is het volgende blogbericht interessant voor je:

Gouden tips om je relatie te redden