Herstel na vreemdgaan met online programma

herstel na vreemdgaanHerstel  Na Vreemdgaan Is Mogelijk

Het doel waar jullie naar streven is dat jullie relatie weer leuk wordt. Dat jullie de pijn en de woede achter jullie kunnen laten. Dat je weer samen kunt lachen en lol hebben en niet meer bij alles denkt: “Het zal toch niet…” Dat wantrouwen plaats maakt voor voorzichtig vertrouwen. Dat wanhoop plaatsmaakt voor hoop. Woede plaats maakt voor vergeving. Angst voor koestering. En dat kan!

Met het onlineprogramma S.A.M.E.N. kun je verder komen. Dit zijn videolessen met opdrachten. Wil je eerst een aantal proeflessen? Dat kan. Helemaal onderaan de pagina over het onlineprogramma S.A.M.E.N. kun je je inschrijven voor proeflessen.

Ik raad aan om het programma door te nemen onder begeleiding van een van de getrainde coaches/therapeuten. Woon je in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een intake/-kennismakingsgesprek.

Losse modules

Het programma is ook te koop in losse modules. Kijk in welke fase jullie zijn en schaf de modules aan die daarop aansluiten.

Luister het radio-interview over S.A.M.E.N.

Ferdinand Bijzet, de maker van dit onlineprogramma, werd bij GrootNieuwsRadio geïnterviewd. Dit zeer verhelderende en interessante interview staat in vier delen op mijn blog.

Klik hier voor deel 1
Klik hier voor deel 2
Klik hier voor deel 3
Klik hier voor deel 4