Hulp bij verbeteren relatie(s)

Hulp bij het verbeteren van werk-, familie- of vriendschapsrelatie

Ik help niet alleen bij liefdesrelaties, maar ook als er problemen zijn in vriendschapsrelaties, werkrelaties, familierelaties. Ook daar kunnen irritaties en conflicten ontstaan.

Intake
De intake is bedoeld om vast te stellen welke hulp het best past bij je. Ik werk  niet met ingewikkelde diagnoses en lange vragenlijsten, maar ga meteen in het eerste gesprek met je aan de slag. Aan het eind van het gesprek geef ik een advies voor een traject. Indien nodig betrek ik, uiteraard gaat dit in overleg, belangrijke anderen zoals b.v. een collega, familielid of vriend, bij het gesprek. Dit kan belangrijke informatie geven waardoor ik jou nóg beter kan helpen.
Eventueel verwijs ik door naar een andere hulpverleningsinstantie, als ik het idee heb zelf de goede hulp niet te kunnen bieden. Een gesprek duurt een uur.

Klik hier om naar contact te gaan.