Hulp bij verkering of voorbereiding huwelijk

Hulp bij verkeringJe bent jong en je hebt al een tijdje verkering/een relatie? Je wilt een goede basis leggen voor een vaste relatie? Wil je werken aan de communicatie? Of wil je samen kijken of je wel verder wilt? Er kunnen ook andere redenen zijn waarom je een aantal gesprekken wilt. B.v. omgaan met menings-verschillen/ruzies, je niet begrepen voelen, het moeilijk vinden om te praten over je gevoelens, werken aan de relatie met je aanstaande schoonfamilie, problemen met porno. Dan kan hulp op het gebied van jullie verkering een goede stap zijn. Dit is wat een jong stel zegt over verkeringscoaching: ““Met een aantal gesprekken hebben we veel meer inzicht gekregen. Zij kan beter relativeren, ik kan mezelf beter in de hand houden. Maar het grootste wat er gebeurd is: we kunnen overal écht over praten”.

Intake
De intake is bedoeld om vast te stellen waarbij je hulp nodig hebt en of ik jullie de juiste hulp kan bieden. Een intakegesprek duurt een uur tot 1,5 uur.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

 

Beste Bezoeker,

Welkom op de website van Verrijk je Relaties. Ondanks alles m.b.t. het coronavirus blijft Verrijk je Relaties open. Uiteraard hebben wij wel zaken aangepast m.b.t. hygiëne aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. Ook nieuwe aanmeldingen blijven mogelijk. Verder bieden we u de mogelijkheid tot telefonische consulten of beeldbellen met Jitsi en VC4all. Dit is een AVG veilige e-health mogelijkheid om online videogesprekken te voeren.

Dus aarzel niet om contact op te nemen met Verrijk je Relaties.