Hulp bij verkering

Hulp bij je verkering/relatie

Heb je al een tijdje verkering/een relatie en wil je een goede basis leggen voor een eventuele levenslange relatie? Wil je werken aan de communicatie of wil je samen kijken of je wel verder wilt? Of zijn er andere redenen waarom je wilt werken aan je relatie? B.v.. omgaan met menings-verschillen/ruzies, je niet begrepen voelen, het moeilijk vinden om te praten over je gevoelens, werken aan de relatie met je aanstaande schoonfamilie. Dan kan hulp op het gebied van jullie relatie een goede stap zijn.

Dit is wat een jong stel zegt over verkeringscoaching: “Met een aantal gesprekken hebben we veel meer inzicht gekregen. Zij kan beter relativeren, ik kan mezelf beter in de hand houden. Maar het grootste wat er gebeurd is: we kunnen overal écht over praten”. Misschien wil je geen gesprekken, maar wil je werken aan een goede basis door de verkeringscursus te volgen (met elementen van de Premarriage Course). Dit is ook voor stellen die (nog) geen trouwplannen hebben.

Test conflicthantering

Dames en in het bijzonder de heren: lijd je aan de “ziekte” conflicthantering? Test jezelf aan de hand van dit lied :-).

Intake verkeringscoaching

De intake is bedoeld om vast te stellen waarbij je hulp nodig hebt. Ik werk  niet met ingewikkelde  vragenlijsten, maar ga meteen in het eerste gesprek met jullie aan de slag. Aan het eind van het gesprek geef ik een advies voor een traject. Eventueel verwijs ik door naar een andere hulpverleningsinstantie, als ik het idee heb zelf de goede hulp niet te kunnen bieden. Een gesprek duurt een uur tot 1,5 uur.

Klik hier voor nog meer info (o.a. over het ontstaan van verkeringscoaching en welke aanmeldingsredenen er nog meer zijn).

Interview verkeringscoaching

Op 29 oktober 2011 gaf ik een interview verkeringscoaching in het radioprogramma Leef je geloof van de Evangelische Omroep (Radio 5). Als het niet lukt in Internet Explorer, probeer het dan in Google Chrome          

Klik hier om te gaan naar contact.