Nieuwe Relatie Na Overlijden Partner

Nieuwe relatie na het overlijden van je partner?

Kan het geluk je weer toelachen na het verlies van je partner? Ja, dat kan!

Jouw partner is overleden. Na een tijd ontmoet je een nieuwe liefde. Maar hoe moet dit? En hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? En misschien voel je je schuldig naar je overleden partner. En als je kinderen hebt, kunnen die er ook moeite mee hebben. Hoe moet je daarmee omgaan? Of je bent nog nooit getrouwd geweest en was single. Hoe ga je om met het feit dat jouw partner al eerder getrouwd is geweest? En als er kinderen zijn, hoe voeg je dan in in het gezin? Wat is jouw positie?
Uit ervaring weet ik dat het gecompliceerd is. Ik was heel veel jaren single en vond op latere leeftijd de liefde van mijn leven. Naast mijn man krijg ik er dan nog drie kinderen en twee kleinkinderen bij. Moeilijke en ook leerzame jaren volgen. Tijd is daarin de belangrijkste factor. De moeilijke jaren liggen achter ons. Onze liefde voor elkaar is gegroeid. Ik geniet van de kleinkinderen en ben dankbaar dat het contact met de kinderen goed is. In het begin van ons huwelijk had ik echt niet gedacht dat dit kon.

Een nieuwe relatie na overlijden of single en een relatie hebben met iemand wiens partner overleden is?

Het is mogelijk! Ik kan je helpen. Bel voor informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak. Klik hier voor meer contactgegevens.

Verrijk je Relaties geeft coaching en therapie vanuit het christelijk geloof en is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit is nabij Gouda en Rotterdam. Verrijk je Relaties is met het openbaar vervoer (trein) goed bereikbaar.

“Koester wat verloren is gegaan, vier wat is gebleven, omarm wat er bij komt”.

Lees mijn blog over dilemma’s die je tegen kunt komen in een samengesteld gezin door verlies partner.