Online Module Werkende Moeder

Werkende moederIs het mogelijk balans te vinden? Ja, dat kan! Met een aantal gesprekken en een online module kun je verder komen. Deze wijze is financieel zeer aantrekkelijk! En ook mogelijk voor als je niet in de buurt woont.

Veel vrouwen zijn geneigd het anderen naar de zin te maken. Je werk, je partner, je kinderen… Je hebt veel ballen die je in de lucht wilt houden en overbelasting ligt op de loer.

De gesprekken en de module helpen om de balans te bewaren tussen de zorg voor je kinderen, je werk en andere belangrijke dingen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

AANDACHT voor jezelf: goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om de zorg voor anderen vol te kunnen houden.

STRESS EN IK: wat gebeurt er bij jou als je gestrest raakt? En laat jij het weten als je hulp nodig hebt?

OPLADEN: Goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om voor jezelf en je kinderen prettiger in de omgang te zijn.

ACCEPTATIE: Sommige dingen zijn niet te veranderen. Dan is het handiger om te kijken hoe je hiermee wilt omgaan in plaats van je ertegen te verzetten.

De module bevat ondersteunende oefeningen. Zo ga je o.a. bijhouden wat jouw stresssignalen zijn. Je gaat de balans opmaken tussen activiteiten die je energie kosten, en energie geven. Ook kijken we of je iets aan je knelpunten kunt veranderen of dat je het beter kunt loslaten en accepteren dat het nu zo is.

Online module Werkende Moeder

Je kunt kiezen voor de online module Werkende Moeder in combinatie met coaching. Zo sluit ik aan bij jouw eigen mogelijkheden en veerkracht.  Tijdens het vrijblijvende intakegesprek kunnen we samen kijken of dit iets voor jou is. Hulp op deze wijze ondersteunt en/of vervangt deels de coachingsgesprekken. Ook is het financieel zeer aantrekkelijk voor jou.  Woon je niet in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel, ook dán zijn er mogelijkheden voor coaching tussendoor. B.v. via Skype of telefonisch. Neem contact met mij op!