Over mij

Het gezicht achter Verrijk je Relaties
Ingrid van der Mark-Barneveld

Mijn man vindt mij betrokken, to the point en zorgzaam. Ik geniet van mijn kleinkinderen. Je kunt mij wakker maken voor een pannenkoek met appel, rozijn en donkerbruine basterdsuiker. Eén van mijn levensmotto’s is: “Als je de sprong waagt, kom je verder”.

Mijn roots liggen in de Zwartewaterstad Genemuiden:

Panoramafoto Genemuiden

Opleiding/cursussen

Ik volgde in mijn leven diverse cursussen en opleidingen en ik blijf me ontwikkelen want dat is iets wat bij mij past. Hier volgt een kleine greep van wat ik tot nu toe gedaan heb:

  • PSBK (Psychosociale Basiskennis)
  • Emotionally Focused Therapy basis en gevorderden (gericht op partnerrelatie) – EFT Nederland
  • HBO docent Omgangskunde met specialisatie communicatietrainer (Hogeschool Utrecht)
  • Ervaringsgericht psychosociaal therapeut (Kempler Instituut)
  • Psychopastoraal therapeut (Tabitha)

Om professioneel te blijven en nóg meer te worden, volg ik intervisie en supervisie.

Diversen

In 2010 startte ik met Verrijk je Relaties. Mijn missie zit in mijn slogan: “Leef samen het leven”. Ik wil mensen helpen om het leven te leven daar waar het moeilijk is. En ook wil ik ze begeleiden in hoe ze dat sámen kunnen doen. Ik richt me op het individu, partnerrelaties en allerlei andere relaties (vriendschap, familie, werk enz.).

Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om invoegen in een bestaand gezin. Na jaren single te zijn, waag ik in 2014 de sprong te trouwen met een man die (klein)kinderen heeft en wiens vrouw is overleden. Moeilijke en ook rijke jaren liggen achter ons.

Contact

Graag help ik je meer plezier te krijgen in jouw relaties en leven. Aarzel niet contact met mij op te nemen.

Kijk rond op mijn websiteKijk gerust eens rond op mijn website. In mijn blog lees je over diverse onderwerpen en wil je mijn nieuwsbrief ontvangen, dan zie ik jouw aanmelding graag tegemoet! Je ontvangt dan interessante blogartikelen en nieuws.