Over mij

Het gezicht achter Verrijk je RelatiesIk ben Ingrid van der Mark-Barneveld. Mijn roots liggen in de Zwartewaterstad Genemuiden.

Na 23 jaar wil ik graag zelfstandig wonen en kies ik voor Zwolle. Ik ontmoet na vele jaren single zijn in 2012 mijn huidige man (via een christelijke datingsite) en verhuis naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ik volgde diverse cursussen en opleidingen, zoals een psychopastorale opleiding, een  specialistische eenjarig opleiding partnerrelatietherapie (EFT = Emotionally Focused Couple Therapy), een door de overheid erkende HBO-opleiding docent omgangskunde/agogiek met als specialisatie communicatietrainer. Ook volgde ik een aantal jaren een opleiding bij het Kempler Instituut Nederland voor ervaringsgericht psychosociaal coach. Ik vind het belangrijk me verder te professionaliseren door bijscholingscursussen en intervisie. Begin 2019 ontving ik mijn diploma voor de PSBK. Deze enorm interessante en leerzame opleiding op HBO-niveau behandelde pychische en lichamelijke ziekten, de wisselwerking daarin en diagnose stellen. En sinds 2019 ben ik erkend psychosociaal therapeut door beroepsvereniging CAT.

In mijn vrije tijd ben ik buurtbemiddelaar, informele cliëntondersteuner WMO en was ik vele jaren nazorgmedewerker bij de Evangelische omroep. Verder werkte o.a. als docent sociale vaardigheden/agogiek en coachte ik veel leerlingen. In 2010 startte ik met Verrijk je Relaties en sindsdien coach ik mensen bij het verrijken van hun relatie(s) en leven. Dit doe ik vanuit een christelijke levensvisie.

Met Verrijk je Relaties wil ik mensen bereiken die worstelen op het gebied van persoonlijke problematiek en relaties. Ik wil graag aan hen meegeven wat ik door opleiding en ervaring heb geleerd in arbeids- en vriendschapsrelaties en op het gebied van communicatie en eigenwaarde. Daarnaast heb ik enorm hart voor het huwelijk. Ook ben ik ervaringsdeskundige als het gaat om jaren lang single zijn en het avontuur aangaan met een man die (klein)kinderen heeft en wiens vrouw is overleden. Moeilijke en ook rijke jaren liggen achter ons en ik wil wat ik hierin heb geleerd, doorgeven aan stellen en hun kinderen die te maken hebben met samengestelde gezinnen door verlies van hun partner.

Ik help jou graag om meer plezier te krijgen in jouw relatie(s) en leven. Neem contact met mij op.