Video: Coachen Met Playmobil – impact van verleden op heden

Video: Coachen Met Playmobil – impact van verleden op heden

Impact van verleden op hedenEr zijn verschillende manieren waarop mensen leren. Daar probeer ik op aan te sluiten. Dat kan o.a. door middel van playmobil. In deze video laat ik kort zien hoe ik playmobil inzet in de coaching. Ik illustreer aan de hand van een casus over een getrouwd stel hoe het verleden impact kan hebben op het heden. Deze methodiek is een sterk visuele taal en daardoor een onmisbare aanvulling op het gesproken woord en het lezen van lichaamstaal. Ik kan het inzetten in allerlei situaties.

Wat ik nog wil toevoegen aan deze video is het volgende: als je heftig op een situatie reageert en jouw reactie over the top is, dan heb je mogelijk te maken met iets dat jou vanuit het verleden triggert. Als je je daarvan bewust bent, voorkomt dat dat je de ander helemaal de schuld geeft. En dat voorkomt misverstanden.

Wil je groeien in je relatie met je partner of met anderen? Of wil je meer inzicht krijgen in jezelf? Aarzel dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken en neem contact met mij op.

Share this post