Recensies

26 juli 2022

Ingrid is de rust zelve, neemt de tijd om te luisteren naar je verhaal en toont oprechte aandacht. Ik heb goede tips gekregen hoe om te gaan met een vol hoofd en om tijd te nemen voor mezelf. Daarnaast geleerd om de intenties van anderen juist te interpreteren. Het was fijn om hulp te krijgen van iemand die snapt hoe je als christen in het leven staat.

04 juni 2022

We hebben de relatietherapie als heel positief, open en opbouwend ervaren. Het was niet altijd gemakkelijk, maar Ingrid kon heel goed naar onze beide verhalen luisteren. We voelden ons daardoor allebei gezien en gehoord. Daarna bracht zij met goede vragen de patronen in onze relatie naar boven, waardoor we elkaar en onszelf beter zijn gaan begrijpen. Het heeft ertoe geleid dat we veel dichter bij elkaar zijn gekomen en gemakkelijker het gesprek aangaan over dingen die we ingewikkeld vinden.

Ik zag het in het begin somber in, maar ben super blij dat we deze stap hebben genomen. Na een aantal weken en soms al na een sessie hebben we zoveel verbetering gezien. We hebben veel meer lol met elkaar, zoeken elkaar vaker op en hebben meer connectie met elkaar.
De mannelijke partner zegt: Ik ben zeer blij dat ik de stap nam om in gesprek te gaan. Het was wel eng en spannend, maar al snel voelde het fijn en vertrouwd. We zijn hierdoor weer een echt en hecht stel geworden.

Echtpaar begin 40

“Ik voelde me prettig in het contact met Ingrid en voelde me vrij om aan te geven waar het gesprek over zou gaan. Ze heeft me bruikbare adviezen gegeven die ik heb kunnen toepassen”.

Jong volwassene, begin 20 jaar.

Ingrid heeft ons helder kunnen maken hoe wij verzand waren geraakt in onze communicatie en relatie. Haar bewogenheid, deskundigheid en empathie gaf ons vertrouwen. Zij heeft ons geholpen om weer op het goede pad te komen”.

Echtpaar meer dan 20 jaar getrouwd.

“De manier waarop jij met mij omging, vond ik heel fijn: niet oordelend. Dat hielp mij om te kunnen oefenen in kwetsbaar zijn, te noemen waar ik verdriet over had en dit allemaal toe te laten.

Ik ging tijdens een gesprek alle kanten op en ik vind het heel erg knap dat je flexibel hierin meeging en tegelijkertijd tóch duidelijk de regie hield. Je weet wat je aan het doen bent en wat je toepast. En dat gaat vloeiend in elkaar over. Kortom: Ik vond je zeer invoelend, transparant, persoonlijk en op een passende manier betrokken. Ik heb zeer veel vertrouwen in jouw deskundigheid en zal jou dan ook zeker aan anderen aanbevelen.”

Vrouw begin 40

Wij hebben een aantal gesprekken gehad bij Ingrid, zowel individueel als gezamenlijk. We voelden ons vanaf het begin erg op ons gemak. Ingrid heeft ons doen inzien hoe wij op elkaar reageerden. Zij heeft ons geholpen om het gesprek weer met elkaar aan te gaan. Wij kunnen nu meer ontspannen met elkaar in gesprek gaan over lastige onderwerpen. Bij bepaalde gebeurtenissen in je leven is het verstandig om hulp te zoeken. Wij zijn blij dat we die hulp van Ingrid hebben gekregen.

Anoniem stel (ongeveer 20 jaar getrouwd)

De eerste keer bij Ingrid op de bank was voor ons als jonge twintigers vrij onwennig. Ingrid nam dat ongemak echter helemaal weg. Ze gaf ons beide een positief gevoel en maakte dat wij doelgericht konden praten zonder terug te vallen in oude patronen. Juist doordat we in onze verkeringstijd aan de slag zijn gegaan met onze vragen en moeilijkheden over en met elkaar, zien we nu met vertrouwen uit naar de toekomst en ons huwelijk! Het was overigens geen makkelijk traject, waarbij we zelfs nog een poosje uit elkaar zijn geweest. Het is echt een investering (en grote drempel in het begin!), maar voor ons was het het zeker waard!

Anoniem stel dat twijfelde of ze samen verder zouden gaan

Hulp bij verkeringWe hebben de gesprekken als heel waardevol ervaren. Ingrid is een heel fijne vrouw, waarbij wij ons op ons gemak voelden. We vonden het heel mooi hoe Ingrid haar man Nico hierbij betrok en hij aanwezig was tijdens de gesprekken. Onze relatie is zichtbaar gegroeid. Het heeft ons meer inzichten gegeven die we zelf niet zo snel ontdekt zouden hebben. Onze dank is groot!”

Henri en Janine Slob-van der Valk

Met een aantal gesprekken hebben we veel meer inzicht gekregen. Zij kan beter relativeren. Ik kan mezelf beter in de hand houden. Maar het grootste wat er gebeurd is: we kunnen overal écht over praten.

Anoniem (dit stel kreeg verkeringcoaching en is inmiddels al meer dan vijf jaar gelukkig getrouwd)