Recensies

September 2018

Beoordeling in sterren (maximaal vijf):
(Identiteit slaat op de christelijke identiteit)

Wij hebben een aantal gesprekken gehad bij Ingrid, zowel individueel als gezamenlijk. We voelden ons vanaf het begin erg op ons gemak. Ingrid heeft ons doen inzien hoe wij op elkaar reageerden. Zij heeft ons geholpen om het gesprek weer met elkaar aan te gaan. Wij kunnen nu meer ontspannen met elkaar in gesprek gaan over lastige onderwerpen. Bij bepaalde gebeurtenissen in je leven is het verstandig om hulp te zoeken. Wij zijn blij dat we die hulp van Ingrid hebben gekregen.

Anoniem stel (ongeveer 20 jaar getrouwd)

September 2018

Beoordeling in sterren (maximaal vijf):
(Identiteit slaat op de christelijke identiteit)

De eerste keer bij Ingrid op de bank was voor ons als jonge twintigers vrij onwennig. Ingrid nam dat ongemak echter helemaal weg. Ze gaf ons beide een positief gevoel en maakte dat wij doelgericht konden praten zonder terug te vallen in oude patronen. Juist doordat we in onze verkeringstijd aan de slag zijn gegaan met onze vragen en moeilijkheden over en met elkaar, zien we nu met vertrouwen uit naar de toekomst en ons huwelijk! Het was overigens geen makkelijk traject, waarbij we zelfs nog een poosje uit elkaar zijn geweest. Het is echt een investering (en grote drempel in het begin!), maar voor ons was het het zeker waard!

Anoniem stel dat twijfelde of ze samen verder zouden gaan

Hulp bij verkering

September 2016:
We hebben de gesprekken als heel waardevol ervaren. Ingrid is een heel fijne vrouw, waarbij wij ons op ons gemak voelden. We vonden het heel mooi hoe Ingrid haar man Nico hierbij betrok en hij aanwezig was tijdens de gesprekken. Onze relatie is zichtbaar gegroeid. Het heeft ons meer inzichten gegeven die we zelf niet zo snel ontdekt zouden hebben. Onze dank is groot!”

Juni 2017:
Nogmaals een hele grote dank naar jullie! Jullie waren fantastisch en we hebben echt enorm veel aan de gesprekken gehad. We hebben er nog wekelijks baat bij!”

Henri en Janine Slob van der Valk

Met een aantal gesprekken hebben we veel meer inzicht gekregen. Zij kan beter relativeren. Ik kan mezelf beter in de hand houden. Maar het grootste wat er gebeurd is: we kunnen overal écht over praten.

Anoniem (dit stel kreeg verkeringcoaching en is inmiddels al meer dan vijf jaar gelukkig getrouwd)