Red, onderhoud, vernieuw je relatie!

Je relatie reddenJa, ik wil mijn relatie onderhouden, vernieuwen, redden

Voorkomen is beter dan genezen. Daarmee bedoel ik dat je beter tijdig hulp kunt zoeken als je er samen niet uit komt. Daarbij is het ook van belang dat je tijdig onder ogen ziet, dat je een onafhankelijke derde nodig hebt. Om de drie jaar gaat jouw auto naar de garage voor een APK. Waarom volg je geen APK-relatiecursus in de vorm van een aantal gesprekken met praktische opdrachten? Verrijk je Relaties maakt dit op maat voor jullie en gebruikt hierbij een wetenschappelijk succesvolle methode: EFT (Emotional Focused Therapy).

Red je relatie met relatietherapeut van Verrijk je Relaties

Mag ik een tijdje  met jullie oplopen? Met mij als relatiecoach haal je een enthousiast, open, betrokken en eerlijk mens in huis die op een respectvolle en onpartijdige wijze en met humor, een liefdevolle én confronterende stijl hanteert die jullie uitnodigt tot bewustwording én verandering.

Aarzel niet contact met mij op te nemen.
En kijk gerust eens rond op mijn website waar je waardevolle artikelen kunt vinden, zoals: Acht stappen die helpen te praten over seksualiteit en liefdevol aanraken