Relatietherapeut nabij Gouda | hulp bij relaties | relatietrainer

Relatietherapie nabij RotterdamRelatietherapeut nabij Gouda

VOOR BETERE RELATIES

Relatietherapie was het laatste waar je aan dacht toen je besloot je leven met elkaar te delen. Je begon ooit zo mooi aan het huwelijk. Jullie hadden dezelfde dromen en verwachtingen en beloofden trouw aan elkaar voor de rest van je leven.

Kortom: je had een stabiele liefdevolle relatie. Nu ben je enorm teleurgesteld dat het niet lukt om gelukkig te zijn met elkaar. Je twijfelt of je nog wel genoeg van je partner houdt en denkt er soms aan te gaan scheiden. Toch blijf je hopen dat het weer goed komt en wil je zoeken naar een oplossing om je relatie te redden en je huwelijk te behouden.

Als relatietherapeut nabij Gouda (in Nieuwerkerk aan den IJssel) werk ik samen met jullie aan het opnieuw opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie zoals je die eens voor ogen had. Ik deel met jou de hoop dat dit mogelijk is.

Bij mij kun je terecht voor kortdurende relatietherapie van enkele sessies tot een grondig traject waarin je opnieuw leert je behoeften op elkaar af te stemmen en gezonde relatiegewoontes aan te nemen.

LIEFDE KUN JE LEREN!

Een relatie of huwelijk blijft niet vanzelf goed en gezond, maar heeft onderhoud nodig. En soms even hulp van een derde die luistert naar jullie verhaal en jullie kan bijsturen in de richting van een gelukkige relatie.

Relatietherapeut Gouda: KRIJG HULP VAN EEN RELATIESPECIALIST

Schakel mij in als jullie op zoek zijn naar een relatietherapeut in de buurt van Gouda. Ik help jullie om vastzittende ruziepatronen in je relatie te doorbreken. Jullie leren herkennen waar je vastloopt en om zelfstandig ruzies stop te zetten voordat ze escaleren. Zo houden jullie energie over om samen leuke dingen te doen en te genieten van het leven. Wanneer het je eenmaal lukt de vicieuze cirkel van ruzies te doorbreken, kun je zelf verder. Je voelt je opnieuw verbonden met elkaar en kunt zo een nieuwe start maken.

Aarzel niet vrijblijvend contact met mij op te nemen!

Wil je meer weten over hoe je de liefde levendig houdt? Lees verder

Klik hier