Thuis je Relatie onderhouden | APK met audio of cd

Christelijke relatietherapie - meer glans in je relatieThuis je Relatie onderhouden
APK met audio of cd

Vier de liefde en versterk je relatie. Wil jij blijvende glans in je relatie? Wil je je relatie versterken? Start dan met deze liefdes-APK per audio. Of maak een vrijblijvende afspraak bij Verrijk je Relaties te Nieuwerkerk aan den IJssel (nabij Gouda en Rotterdam).

Zoek de boef in jouw relatie en luister samen naar het onderstaande audiobestand.
Wilt je alle bestanden? Bestel dan de cd “Werk aan je huwelijk” (door middel van het contactformulier). Wil je alleen mp3-tjes en niet de cd, geef dat aan in het formulier bij opmerkingen.

Christelijke Relatietherapie – Wanneer vraag je hulp?

Je kunt elkaar niet meer bereiken. Ruzies gaan steeds meer op elkaar lijken, irritaties lopen op. Er is sprake van destructieve patronen waarin jullie terecht zijn gekomen. In relatietherapie spoor ik samen met jullie deze patronen op en proberen we nieuwe, positieve patronen te ontwikkelen.

Onderwerpen voor relatietherapie kunnen zijn:
– we weten niet of we bij elkaar zullen blijven;
– mijn partner is vreemd gegaan;
– we zijn gescheiden en willen kijken of we het opnieuw willen proberen;
– we overwegen een huwelijk en willen nog werken aan een aantal dingen;
– we hebben moeite met de schoonfamilie;
– we weten elkaar niet meer te bereiken en willen de negatieve spiraal doorbreken;
– we willen een beter klimaat voor onze kinderen.

Christelijke Relatietherapie nabij Rotterdam

christelijke relatietherapie Nieuwerkerk aan den IJsselUiteraard kom je voor een relatieprobleem en niet in eerste instantie om te praten over zingeving of het christelijk geloof. We richten ons dan ook op datgene waar je voor komt. En als je wilt, dat aspecten van het geloof worden geïntegreerd, dan wil ik daar graag op aansluiten.

Werkwijze christelijke relatietherapie nabij Rotterdam

Meestal is het zo dat gemiddeld 7 tot 12 gesprekken voldoende zijn. Eerst maak je een afspraak voor een intake. De intake is bedoeld om vast te stellen welke hulp het best past bij je. Het eerste gesprek is gezamenlijk (1,5 uur). Hierin onderzoeken we waar jullie het meeste last van hebben in de relatie. Als dit helder is, volgt er meestal een individueel gesprek met jullie beiden afzonderlijk (1 uur). Ik werk systeemgericht en indien nodig betrek ik ook belangrijke anderen erbij (b.v. familie, gezin). Eventueel verwijs ik door naar een andere hulpverleningsinstantie, als ik het idee heb zelf de goede hulp niet te kunnen bieden.

Christelijke relatietherapie nabij Rotterdam?

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen.