Live uitzendingen Verrijk je Relaties

Live uitzending Verrijk je RelatiesWelkom op de pagina over live uitzendingen

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt! In mijn live uitzendingen zullen verschillende onderwerpen langs komen. Ik wil hiermee bijdragen aan meer plezier in je leven en relatie(s)! Onderwerpen kunnen o.a. zijn: vriendschap, omgaan met confilcten/stress/niet lekker in je vel zitten. Of voor predikanten/pastoraalwerkers/ouderlingen onderwerpen als: hoe herken ik iemand die depressief is? Wanneer verwijs ik door?
Als je mij volgt op Facebook, dan zie je op je tijdlijn mijn live uitzending en kun je meedoen. Je kunt je ook alvast op mijn Facebookpagina van tevoren opgeven voor een evenement.

Wat vind je op deze pagina?

Op deze pagina vind je informatie over de onderwerpen waarover ik een live-uitzending heb gehouden en aankondigingen van toekomstige uitzendingen. Je vindt hieronder bij de uitzenddata een link naar meer informatie. Een uur voor de uitzending is alle benodigde informatie beschikbaar. Ga dan op mijn website naar het onderwerp van de uitzending (onder het menu live-uitzending Facebook). Daar vind je een bestand om te downloaden.

Overzicht data uitzendingen

Dinsdag 6 maart 2018 van 20.00 – 20.45 uur. Thema: De Kunst Van Vriendschap.  Klik hier voor meer inhoudelijke en praktische info. Wil je automatisch op de hoogte blijven van de uitzendingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of like mij op facebook.

3 april 2018 van 20.00 – 20.30 uur. Thema: Hoe word ik een kei in communiceren? Klik hier voor meer informatie.
Hoe kun je de video volgen? Ga naar de pagina van Verrijk je Relaties op Facebook, klik op video’s. Daar zie je de live-uitzending.

28 mei 2018 van 20.00 – 20.30 uur. Thema: Hoe word ik een kei in communiceren?

Heb je een uitzending gemist?

Geen probleem. De uitzendingen blijven nog een tijd staan op de Facebook pagina bij video’s.