Tarieven

Tarieven, Vergoedingen

Voor een kennismakingsgesprek kun je via het contactformulier of telefonisch contact met mij opnemen. Als je het contactformulier gebruikt, neem ik daarna telefonisch contact met je op. In het kort hoor ik dan waarvoor je graag hulp wilt. Vervolgens maken we een afspraak voor  kennismaking/intake. In dat gesprek maken we nader kennis en ga ik verder in op datgene waar je graag in wilt groeien. Ook kijken we of ik jou/jullie de juiste hulp kan bieden en of er voldoende klik is voor een vervolgafspraak.


Tarieven

Individuele gesprekken: € 80,- per 60 min.
EFT Relatiegesprekken: € 80,- per 60 min. (relatiegesprekken zijn 1,5 uur).

E-mail of telefonisch contact: vanaf 15 minuten naar rato.
Het tarief is inclusief voorbereiding op de sessie, eventuele correspondentie met verwijzer en eventuele overleg met huisarts of andere zorgverleners.

Welke zorgverzekeraars vergoeden?

Individuele behandelingen komen voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket bij: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden ZorgMenzisPMA, Anderzorgde drie Zorgkantoren Groningen Twente en ArnhemMenzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ.

De hoogte van vergoedingen staat meestal opgenomen in je aanvullende polis onder het kopje “alternatieve geneeswijzen”, “complementaire zorg” of “natuurgeneeskunde”.

Voor relatietherapie kom je bij CZ in aamerking voor vergoeding. Afhankelijk van welk pakket je hebt.

Aan het bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend. Het is altijd verstandig om de polis of zorgverzekeraar te raadplegen alvorens je met de therapie begint.

Gegevens voor zorgverzekeraar

De zorgverzekeraar zal vragen naar de volgende gegevens: Prestatiecode 24504 Overige psychosociale therapie

Afspraken maken en annuleren

Voor het maken van een afspraak kun je bellen, WhatsAppen of een bericht sturen via de site. Bijna altijd kun je binnen een of twee weken terecht.
Wil je een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren, doe dit dan ruim van tevoren en minimaal 2 werkdagen . Bij afzeggen binnen 24 uur of helemaal niet afzeggen, reken ik de totale gesprekskosten (1 uur bij individueel en 1,5 uur bij meerdere partijen). Is er sprake van overmacht, dan delen we de kosten.

Betaling

Je ontvangt 1x per maand per mail een factuur (meestal rond de 15e van de maand). Ik hanteer een betalingstermijn van 14 dagen.