Workshop Meer Verbondenheid In Liefdesrelatie

Christelijke relatietherapie - meer glans in je relatieHeb jij een liefdesrelatie en wil jij meer verbondenheid? Of heb je momenteel geen relatie en wil je leren van de fouten in een vorige relatie? Kom dan naar de workshop “Meer Verbondenheid In Liefdesrelatie”.
In een liefdesrelatie (ook in goede) kunnen er patronen insluipen die niet goed zijn. B.v. Jij beschuldigt, je geliefde wordt stiller. Je bereikt elkaar dan niet. Of jullie beschuldigen elkaar. Maar het kan ook zijn dat jullie helemaal geen ruzie meer maken en dit stadium al voorbij zijn. Allebei gaan in de “bevriesmodus”. De intimiteit en verbondenheid in de liefdesrelatie nemen af. Herken je dat? En wil je dat graag doorbreken? Of wil je het anders als je opnieuw een relatie krijgt. Ruzies op een goede manier oplossen en patronen herkennen? Dan zal deze workshop jou helpen. Je leert welke patronen er zijn en hoe je die kunt doorbreken. Daardoor zul je elkaar in de liefdesrelatie beter gaan begrijpen en groeien in verbondenheid. Anders omgaan met ruzies en conflicten. Meer contact en dus meer verbondenheid. Dat wil toch iedereen?!

Voor wie?

meer verbondenheid liefdesrelatieDeze workshop “Meer verbondenheid in liefdesrelatie” is voor alle leeftijden en voor een ieder die een liefdesrelatie heeft. Ook voor een ieder die wil leren van de fouten uit een vorige relatie en geen liefdesrelatie heeft.
Als je een relatie hebt, dan werkt het het meest efficiënt als je geliefde er ook bij is. Dit is echter niet verplicht. Zie de agenda òf en wanneer deze workshop wordt gegeven. Opgave kan via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”1379″ title=”Aanmelden workshops Verdiep je Relatie”]