Christelijke Coaching Barendrecht

Christelijke Coaching nabij Barendrecht?

Wil je meer plezier in je leven? Ben je toe aan een verandering of zit je met jezelf in de knoop? Doe er wat aan en start met coaching bij Verrijk je Relaties nabij Barendrecht.

Coaching zorgt dat een professionele buitenstaander naar je keuzes en gedrag kijkt. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten. Daarnaast helpen handvatten en concrete adviezen je bewuster om te gaan met de keuzes die op je pad komen.  Bij christelijke coaching is de christelijke levensvisie de inspiratiebron. Vanuit die visie begeleid ik iedereen. Ik ben bekend, ook van binnenuit, met diverse stromingen in christelijk Nederland.

Zoek je professionele christelijke coaching in de buurt van Barendrecht? Lees hier in welke situaties ik jou kan coachen:

 • Je loopt vast in relaties op het gebied van huwelijk, vriendschap, werk, (schoon)familie.
 • Je hebt na verlies van een van je ouders moeite met de nieuwe relatie van je vader/moeder;
 • Je voelt je uitgeblust en futloos
 • Je bent single en je wilt begeleiding bij daten; (ik begeleid en koppel niet)
 • Jouw hart is gebroken door beëindiging van een vriendschap of liefdesrelatie;
 • Je voelt je onzeker en je wilt jouw zelfvertrouwen vergroten;
 • Je wilt beter omgaan met grenzen en assertiever worden;
 • Je wilt leren omgaan met conflicten;
 • Je wilt je sociale vaardigheden verbeteren;
 • Je wilt goed leren omgaan met je tijd en goed leren plannen;
 • Je wilt besluitvaardiger zijn;
 • Je zoekt een levensdoel en bent op zoek naar zingeving;
 • Je wilt leren omgaan met:
  angst/depressie/stress/conflicten/verlies/eenzaamheid.

Intake 

De intake is bedoeld om vast te stellen welke hulp het best past bij je. Aan het eind van het gesprek kijk ik of ik je de hulp kan geven die je nodig hebt. Eventueel verwijs ik je door naar een andere hulpverleningsinstantie, als ik het idee heb zelf de goede hulp niet te kunnen bieden. Ook kijken we samen of er voldoende klik is om verder te gaan.

Hoe werk ik?

Ervaringsgericht en cliënt centraal
Belangrijk is dat ervaringen worden opgedaan in het hier-en-nu. Het doorspitten van het verleden is geen onderdeel van de gesprekken. Wel het betekenis geven aan gebeurtenissen in het verleden door stil te staan bij wat het in het hier-en-nu betekent.

Belangrijke anderen
Ik vind het belangrijk om belangrijke anderen bij de gesprekken te betrekken. Als iemand relationele problemen heeft (huwelijk, werk of familie), dan vraag ik of de ander een of meerdere keren mee kan komen. Of als iemand depressief is en een partner heeft, vind ik het zinvol als de partner een of meerdere keren mee komt. De ervaring leert, dat dit ten goede komt aan het hulpverleningsproces.

Methodes
60% van de hulpverlening wordt bepaald door de hulpverleningsrelatie. Uiteraard is het belangrijk dat ik ook methodes ken. Ik gebruik interventies uit o.a. de cognitieve gedragstherapie, Emotionally Focused Therapy (ervaringsgericht) en soms het verbeelden van de situatie met poppetjestaal. Door huiswerkopdrachten activeer ik de hulpvrager met zijn/haar klacht aan de slag te gaan. Mensen die te maken hebben met een crisis door (virtueel) vreemdgaan, bied ik het online programma SAMEN aan tezamen met gesprekken.

Christelijke Coaching Barendrecht

Verrijk je Relaties ligt in Nieuwerkerk aan den IJssel, dichtbij Barendrecht. Vanaf Barendrecht is het met de auto ongeveer 25 minuten. Je kunt ook met de trein naar station Nieuwerkerk aan den IJssel. Verrijk je Relaties ligt 10 minuten vanaf het station.

Wil je meer informatie over christelijke coaching dichtbij Barendrecht? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen.