Christelijke Relatietherapie Rotterdam

Christelijke relatietherapie nabij Rotterdam

Wil je christelijke relatietherapie nabij Rotterdam? Verrijk je Relaties wil je graag helpen. Je wilt jouw relatie verdiepen, vernieuwen of verrijken. Of je weet niet of je nog wel verder wilt? Je voelt je wanhopig? Samen komen jullie er niet uit? Daarom wil je graag met een onafhankelijke derde in gesprek? Misschien is relatietherapie in de buurt van Rotterdam wel de laatste strohalm voor jou. Het kan ook zijn dat je een aantal gesprekken wilt om meer inzicht te krijgen in je relatie.
Welke reden je ook hebt, je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intake bij Verrijk je Relaties in Nieuwerkerk aan den IJssel dichtbij Rotterdam.

Wanneer zoek je hulp voor je relatie?

Je kunt elkaar niet meer bereiken. Ruzies gaan steeds meer op elkaar lijken, irritaties lopen op. Er is sprake van destructieve patronen waarin jullie terecht zijn gekomen. In relatietherapie spoor ik samen met jullie deze patronen op en proberen we nieuwe, positieve patronen te ontwikkelen met behulp van o.a. de EFT-methode (Emotionally Focused Therapy).

Onderwerpen voor relatietherapie kunnen zijn:
– we weten niet of we bij elkaar zullen blijven;
– mijn partner is vreemd gegaan;
– we zijn gescheiden en willen kijken of we het opnieuw willen proberen;
– we overwegen een huwelijk en willen nog werken aan een aantal dingen;
– we hebben moeite met de schoonfamilie;
– we weten elkaar niet meer te bereiken en willen de negatieve spiraal doorbreken;
– we willen een beter klimaat voor onze kinderen.

Christelijke Relatietherapie

Uiteraard kom je voor een relatieprobleem en niet in eerste instantie om te praten over zingeving of het christelijk geloof. We richten ons dan ook op datgene waar je voor komt. En als je wilt, dat aspecten van het geloof worden geïnte-greerd, dan wil ik daar graag op aansluiten. Lees meer over mijn visie over christelijke relatietherapie.

Werkwijze relatietherapie

Meestal is het zo dat gemiddeld 7 tot 12 gesprekken voldoende zijn. Eerst  maak je een afspraak voor een intake. De intake is bedoeld om vast te stellen welke hulp het best past bij je. Het eerste gesprek is gezamenlijk (1,5 uur). Hierin onderzoeken we waar jullie het meeste last van hebben in de relatie.  Als dit helder is, volgt er een individueel gesprek met jullie beiden afzonderlijk (1 uur). Eventueel verwijs ik door naar een andere hulpverleningsinstantie, als ik het idee heb zelf de goede hulp niet te kunnen bieden.  Ik werk ervaringsgericht en laat partners vaak vanaf het eerste gesprek zoveel mogelijk met elkaar praten.

Christelijke relatietherapie Rotterdam

Verrijk je Relaties ligt dichtbij Rotterdam en is per trein goed bereikbaar (10 minuten lopen vanaf het station).
Wil je meer informatie over onze christelijke relatietherapie dichtbij Rotterdam? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen.